12 Ağustos 2011 Cuma

ALIŞVERİŞ KAÇAMAĞI..

uzun süredir alışveriş yapmama yeminimi dün malesef daha fazla dayanamayarak bozmuş bulunuyorum..
Ama yinede aşırıya kaçmadan kendimi frenleyerek karlı bir alışveriş yaptım..alışverişim hem kozmetik hemde giyim üzerineoldu.. ama bu postta giyim üzerine olan alışverişimi sizlerle paylaşıyorum..
öncelikle bershka nın yeni sezonundan aldığım bu çantaya resmen sevdalandım..resimde tam belli olmuyo ama inanılmaz güzel bir kırmızı..tabi hemen zıt renklerle bir kombin yapıp dışarda taktım...inanın herkesin gözü çantamın üzerindeydi..okadar güzel bir rengi var..ve duruşuda bana göre çok tarz..eğer başka renkleri gelirse gözüm kapalı havada kaparım..takipteyim..

-ikinci olarakta H&M den yanları süet olan bu taytı aldım..buda yeni sezondan..giymek için sabırsızlanıyorum ancak havaların biraz daha soğumasını bekliyorum..ben bu taytı sonbahar ve kış aylarında uzun salaş kazak ve hırkalarla,yine uzun çizmeler ve kovboy çizmeleriyle kombinlemeyi düşünüyorum..ne dersiniz siz aldıklarımı beğendiniz mi?...

7 Ağustos 2011 Pazar

PROJECT 11 PAN

herkese merhaba:)
son günlerin moda akımı olan project 10 pan olayına,project 11 pan ile girmiş bulunuyorum.bu ay içinde kullanıp bitirmeye çabaladığım ürünler bunlar olacak.birkaç ürün çok uzun zamandır benimle ve atmaya kıyamadığım için bende çareyi project 11 pan olayında buldum.bunlardan bazıları bayıla bayıla kullandığım ürünler bazılarıysa bi daha görmek istemediğim ürünler olarak hafızama kazındı.dilerseniz şimdi ürünler hakkındaki yorumlarım ve benim üzerimdeki etkilerden bahsedeyim.
ınnova tonic fresh normal to oil skin:tahmin ettiğiniz üzere bu bir temizleyici yüz toniği fakat hiçbir işe yaramadığı konusunda size garanti verebilirim.kendime bir kozmetik mağazasında işe yara bir yüz toniği ararken innova standındaki satıcı kızın gazıyla alıp sonradan aldığıma pişman olduğum bir ürün.şu günlerde sabah akşam yüzümü yıkadıktan sonra bununla temizliyorumki biran önce bitsin diye.tek artısı yüze 2-3 dk lık bir ferahlık vermesi.bir daha alırmısın derseniz kesinlikle hayır derim.ben 14 tl gibi bir fiyata almıştım.
the body shop tea tree skin clearing toner: kesinlikle çok memnun kaldım ben bu tonikten.özellikle sivilceye yatkın cilt tipi olanlara şiddetle tavsiye ediyorum.yüzünüzü temizledikten sonra hafif bir yanma oluyor ve  gerçekten temizlendiğini hissedebiliyorsunuz.bitince tekrar alıcam.fiyatı 19.90 tl gibi bişeydi.
nivea fresh deodorant:fena değil.hoş ferah bir kokusu var.ama bir daha almıycam ve başka seçeneklere yönelicem.8 tl civarı olması lazım.
neutrogena alchol free toner:ismindende anlaşılacağı gibi alkolsüz bir yüz temizleme toniği.alkolsüz olması ve cilde zarar vermemesi açısından güzel.fakat ben bu üründen açıkçası bişey anlamadım.cildinizi suyla silmişsiniz gibi bir his bırakıyor.hassas ciltler için uygun olabilir.fakat ben bir daha almayı düşünmüyorum.tam hatırlamamakla birlikte fiyatı 20 liradan fazla değildi.
adidas natural vitality vücut spreyi:gayet hoş ferah güzel bir kokuya sahip daha önce 2 şişe bitirdim.fakat victoria secret ın vücut spreyleriyle tanıştım tanışalı bunu kullanmaz olmuştum.bende günlük hayatta malum yaz sıcaklarında hergün duştan sonra kullanıp bitirmeye çalışıyorum.birdaha uzun süre almam.uygun fiyatlı vücut spreyi arayanlara tavsiye ederim.kalıcı bir kokusu var.fiyatıda 10 tl an fazla değildi diye hatırlıyorum.
loreal true match mineral pudra:öncelikle bu ürün inanılmaz bereketli bir ürün.1 yılı aşkın süredir benimle fakat hergün kullansam bile daha bir 3-4 ay beni götürür tahminimce.ama kış için rengi bana biraz koyu.bu yüzden bronz olduğum şu günlerde bolca kullanıyorumki azalsın diye.kapatıcılığı mükkemel.sivilcelenme vb bir yan etkisi olmadı.ben memnunum.kış için bir iki ton açığını belki düşünebilirim.fiyatı 49-50 civarı fakat bereketini düşünürsek bence gayet makul bir fiyatı var.
oriflame foot works ayak kremi: çikolata ve nar karışımı kokan bir ayak kremi.fakat hiçbir işlevi yok desem yeridir.ben memnun kalmadım banyodan sonra sürüyorum.fakat bence sadece güzel kokuyor.yumuşatma vb bi etkisini görmedim.biran önce bitmesini diliyorum.fiyatını hatırlamıyorum.
watsons mud therapy kil maskesi:watsons ganimetlerinden biri.bildiğimiz bir kil maskesi.ben memnunum fakat bitirmesi bi hayli zor.işe yaradığını düşünüyorum.maskeyi yüzümden yıkadıktan sonra yumuşacık bir etki bırakıyor.sivilcelerede iyi geldiği kanısındayım.bendeki aloe vera özlü yedekte bir başka özlü olanı daha var bu bitince ona başlıycam.tavsiye ederim.fiyatı 8 lira civarında.
roc hydra + antı fatıgue göz altı kremi: alıp pişman olduğum gereksiz para verdiğim bir diğer ürün.göz altlarım çok kuru ve yaşım genç olmasına rağmen gözaltı kremi kullanmak zorunda kalıyorum.fakat bu krem gözaltlarıma en küçük bir nemlilik kazandırmadı.bence hiçbir işlevi yok.çok az kaldı ha gayret diyorum kendime.fiyatı 50 tl civarındaydı.
watsons lip gloss:bayılarak kullandığım bir diğer watsons ürünü.şiddetle tavsiye ediyorum.sürdükten kısa bir süre sonra dudaklarınızda karıncalanma yapıyor ve gözle görülür bir dolgunluk veriyor.ister ruj üstüne isterseniz tek başına kullanabilirsiniz. ben yedekledim bile.üstelik sadece 2-3 tl gibi bir fiyata sahip.
the body shop vitamin e face sprey:ve tanıtmak istediğim son ürün body shop un e vitaminli yüz spreyi.hayatımda herzaman olacak bir ürün.çok ama çok memnunum.gün içinde yüzüme sıkıyorum ve inanılmaz bir ferahlık ve nem veriyor.yüzünüzü yumuşacık yapıyor.ve çok bereketli bir ürün hergün sıkıyorum fakat 2 ayı geçmesine rağmen ancak yarılandı.bitince hemen yenisini alırım.20 tl fiyatı.

işte ilk postum bu şekilde umarım severek okursunuz...resmin üzerine tıklarsanız büyütülmüş haliyle ürünleri daha yakın görebilirsiniz..görüşmek üzere..

6 Ağustos 2011 Cumartesi

HAYDİİ BAKALIMMMMM:)))

herkese merhaba:) nerden başlıycağımı bilmiyorum.benim gibi konuşkan bi insan için yazmak tahmin ettiğimdende zormuş.moda ve kozmetik konuları üzerine dayalı bloğumu umarım severek takip edersiniz..beklemede kalın..:)